Καλωσήλθατε στις ΜΠΙΖΖΖ πάρτυ!

Οι ΜΠΙΖΖΖ Πάρτυ πάντα με γνώμονα το παιδί και την διασκέδαση μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι σας προσκαλούν στο χώρο του Oliver Family House στη Γλυφάδα, όπου διοργανώνουμε διάφορες θεματικές δραστηριότητες και δημιουργούμε μαζί με τους μικρούς μας φίλους! Ο χώρος του Oliver Family House, ένας διαφορετικός πολυχώρος για όλες τις ηλικίες, παρέα με τις ΜΠΙΖΖΖ Πάρτυ ανοίγει τις πόρτες του ,με σκοπό να περάσουν υπέροχα, όχι μόνο οι μικροί μας φίλοι, αλλά και οι γονείς τους με τους φίλους τους, απολαμβάνοντας τον καφέ τους! Σας περιμένουμε!

 

Πρόγραμμα Νοεμβρίου


  • Σάββατο 1/11/2014

Παγκόσμια Ημέρα Χορτοφαγίας

Φτιάχνουμε μαζί το πιο νόστιμο και υγιεινό σάντουιτς και το συνοδεύουμε με χυμό φρούτων! (Παιχνίδια με τα φρούτα και τα λαχανικά)

 

  • Σάββατο 8/11/2014

«Ελάτε να παίξουμε, να χορέψουμε και να γίνουμε φίλοι»… μουσικοκινητικά και καθιστικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες(ομαδικά παιχνίδια, παιχνίδια στόχου, ισορροπίας , λεπτής κινητικότητας, κ.α.

 

 

  • Σάββατο 15/11/2014

Δραματοποίηση παραμυθιού! «Τα φύλλα» του David Ezra. (Μαθαίνουμε για τις εποχές και παίζουμε με βάση το παραμύθι.)

 

  • Σάββατο 22/11/2014

«Ποικιλία θεατρικών παιχνιδιών!» Μαθαίνουμε να εκφραζόμαστε και να δραστηριοποιούμαστε παίζοντας τα πιο πρωτότυπα παιχνίδια και χρησιμοποιώντας το σώμα και τη φαντασία μας!

 

 

  • Σάββατο 29/11/2014

Κυνήγι θησαυρού (Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες!)

 

*Εάν επιθυμείτε, μπορεί να διοργανωθεί και το δικό σας παιδικό πάρτι στο χώρο του Oliver Family House

 

 
Αρχική image