Καλωσήλθατε στις ΜΠΙΖΖΖ πάρτυ!

Οι ΜΠΙΖΖΖ Πάρτυ φέτος πάνε διακοπές στο Westin Kids Club του Astir Hotel Palace στην Βουλιαγμένη και σας περιμένουν από την 1η Μαΐου και για όλο το καλοκαίρι! Ελάτε για μια αξέχαστη καλοκαιρινή παιχνιδοεμπειρία όπως μόνο εμείς ξέρουμε!

Εάν δεν σας πείσαμε ακόμα, ελάτε για μια πρώτη γεύση του Summer Camp στον χώρο του Westin Kids Club του Astir Palace στην Βουλιαγμένη για μια πασχαλινή ξενάγηση! Από την Μεγάλη Παρασκευή έως και την Δευτέρα του Πάσχα σας περιμένουμε με πολύ κέφι, παιχνίδι, κατασκευές και δώρα!

Το πασχαλινό μας πρόγραμμα, όπως και τα Summer Camps απευθύνονται σε ηλικίες από 17 μηνών έως και 12 ετών, σε 3 ηλικιακά γκρούπ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή καλέστε στα τηλέφωνα : 6981030500, 6981030501 και 2108901528.

Πασχαλινό Πρόγραμμα
Kids Club


Μεγάλη Παρασκευή: Μια ανάσα πριν το Πάσχα! (12.00-18.00)

Για να υποδεχτούμε όλοι μαζί το Πάσχα ελάτε να φτιάξουμε τις δικές μας πασχαλινές κατασκευές! Φαναράκια, καλαθάκια αλλά και μπισκότα είναι στο μενού και μας περιμένουν να τα στολίσουμε με την φαντασία μας και τα χρώματα της Άνοιξης!

Μεγάλο Σάββατο: Πριν την Ανάσταση πάμε για θεατρικό πασχαλινό παιχνίδι! (10.00-18.00)

Φέτος περάστε την μέρα σας πριν την Ανάσταση στον χώρο του Westin Kids Club και αφήστε μας να σας παρασύρουμε σε ένα φανταστικό ταξίδι μέσα από μια κουκλοθεατρική παράσταση, πολύ παιχνίδι και για το τέλος ένα δώρο που θα φτιάξουμε όλοι μαζί.

Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλινός χαμένος θησαυρός  στο
Westin Kids Club! (10.00-14.00)

Το πρωινό της Κυριακής σε περιμένει στον κήπο του Westin Kids Club ένα πασχαλινό κυνήγι θησαυρού που θα σε οδηγήσει σε πολλές παιχνιδοδραστηριότητες.Μουσική, κέφι και χορός  θα συνοδεύουν τα ομαδικά παιχνίδια ανοίγοντας το μπαούλο του θησαυρού και  των εκπλήξεων

Δευτέρα του Πάσχα: Πρωινό αλά ΜΠΙΖΖΖ Πάρτυ!(10.00-18.00)

Για να ξεκινήσει καλά η δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα πρέπει να μας εμπιστευτείτε! Ελάτε να παίξουμε, να ζωγραφίσουμε και να πάρουμε κι άλλα δώρα μέσα από ένα φανταστικό πάρτυ με την υπογραφή των ΜΠΙΖΖΖ Πάρτυ! Γιατί η διασκέδαση είναι…σοβαρή υπόθεση στο Westin  Kids Club!

Τιμές:

-10 ευρώ/ ώρα

-20 ευρώ/3 ώρες

-40 ευρώ/8 ώρες

Έξτρα χρέωση μεσημεριανό γεύμα

10% έκπτωση στα αδέρφια

Αρχική image